Så länge jag andas

 
En vecka och två dagar.
 
216 timmar.
 
Senare så är jag hemma.
 
Hemma med vad?
 
Jag tar min hjärteverksamhet och flyttar den.
 
Under 2014 slet jag hårdare än någon kan föreställa sig, ibland nästan dygnen runt .. jag har fått ta emot orimligt med stryk för de steg och de åsikter jag har.
 
Om vad?
 
Det finns några få makthavare som inte gärna vill ta i integration eller människor i lidande och som ser på de som viger sitt liv till detta som att de håller på med flum.
 
Ja, ni läser rätt.
 
De finns människor som sitter på makt och med pengar som tycker att mänskliga rättigheter och barn och ungdomar i lidande är flum. 
 
Först blev jag förstummad och tänkte att de få som tycker så - de kommer att ändra sig. 
 
Så blev inte fallet .. så .. jag tänkte - Anna, gör om gör rätt.
 
Jag har sett folket ( företagare, föreningar, politiker och privatpersoner ) i Söderhamn sluta upp vid vår sida - ni har gett, ni har stöttat, ni känner med hjärtat .. och ni agerar så att vi har kunnat göra så otroligt mycket bra saker. Jag är så tacksam för er .. i vår gästbok ryms  100 och åter och åter 100-tals av era namn. Ni som vill att vi finns. Ni som förstår att vi behöver hjälpas åt.
 
Häromdagen kom en företagare upp till Centrum för alla, efter rundvisning sa han:
 
- Fan Anna, jag skäms för att jag inte har satt mig in i verksamheten. Det är ju en jätteapparat och du får den att gå runt - fan du har ju fixat det här  ..
 
Jag svarade:
 
- En behöver se för att förstå vad vi gör. Be inte om ursäkt. Jag älskar allt och alla här. Tack för att du kom hit och för att du tar del av oss.
 
Nu till poängen .. vad saknar jag?
 
Jag har saknat möjligheten till att expandera verksamheten så jag kan frigöra fler tjänster och anställa ungdomar. I och med att vi flyttar verksamheten gör jag några tillägg i verksamheten som gör att vi får helt  andra förutsättningar till att kunna skjutsa in unga människor i arbetslivet - vilket jag har kämpat oerhårt hårt  för under 2014.
 
Jag vet att många kommer att älska det vi kommer att göra .. några få bli förbannad för att jag aldrig dör.
 
Men det här är ett löfte från mig:
 
 
 
Så länge jag andas kommer jag att ge 100% av allt som är jag och ge där vi behöver det som mest.
 
Kalla mig för vad du vill .. jag är inte här för att bli älskad av alla. Jag är här för att vara mitt bästa jag.
 
Välkommen 2015 och välkommen livet .. och grattis till mina ungdomar .. nu lägger vi i 10 växlar till  .. nu ger vi järnet!! :D
 
Kärlek // Anna
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0