❤️


Invigning av Centrum för alla i augusti.
Så mycket glädje, så mycket längtan, så fina människor som delade dagen tillsammans med mig.


Föreläsning om integration för högskolan i Gävle. Engagemang efteråt med fantastisk respons. Fler samarbeten möjliggjordes.


Vi har äntligen producerat vår Podcast där vi lyfter upp alla ämnen som berör samhället.



Projektet med barn som har traumatiserade erfarenheter är sjösatt. Teamet består av 3 läkare, 2 pedagoger, en kommunikationsstrateg, en advokat och så jag.
Jag älskar barnen. Vi har en skyldighet att se efter morgondagens vuxna. Oavsett vem eller var barnet kommer ifrån.


Inspirationsföreläsning om integration inför en stor samling människor som var inbjuden till Hotell Elite i Gävle av region Gävleborg och Länstyrelsen. Innan jag gick stoppade en främmande kvinna från åhörarna mig och hon sa:
-Anna, sluta ALDRIG med det du gör. Du är så inspirerande, vilken energi!

Såklart .. jag lever, andas och älskar integrationen mellan människor.




Min underbara marknadsgrupp. Få vet vilket fantastiskt arbete de gör. De sprider orden överallt till företag och nätverk: orden om hur vi kan påverka livet för oerhört många när vi ser varandra och agerar.
Så oerhört fint. Love you guys! ❤️ 

Mina ljuvliga flickor som kom in i mitt liv i flykt från Syrien. Jag förstår att mitt liv var i avsaknad av något innan de kom. Jag älskar dem. Vi delar skratt och gråt, kramas och låter tiden hela. De är nu en del av min familj.
Tillsammans arbetar vi hårt med bistånd för människor som ofta kommer i ett oerhört svårt lidande. 


Migrationsverket bidrog till läroböcker i svenska för asylsökande. Jag har jobbat oerhört hårt för att samverka med parter så vi integrerar svenska språket snabbare. Det är en mycket viktig social nyckel. Tack Bilda och tack till olika Campusar och till våra helt fantastiska lärare för god samverkan!


Vi har i genomsnitt 7-8 olika språk i omlott per dag på Centrat. Kärlek i min värld! ❤️


Utflykt med alla elever och lärare med abonnerad buss runt kommunen. Mycket skratt och livslånga minnen från denna dag.


Edinah .. tack för att du kom in i mitt liv. Tillsammans är vi starka. Våra olikheter är fantastiska ihop. Vi jobbar hårt för att marknadsföra Centrum för alla globalt. Vi har redan läsare som följer oss från många delar av världen. Makalöst häftigt❤️

Underbara Sandra. Som en ängel kom du när vi behövde dig som mest. Sorgebearbetare och krishanterare. Nu kan många komma och få stöd.
Du för med dig stabilitet och trygghet. Tack ❤️


Ungdomarna växer i antal och vi bygger just nu en större mötesplats för dem.
Jag älskar varenda en av dem. Morgondagens vuxna ❤️

En ungersk delegation kom på besök och de  fick en rundvandring i Centrat. Nya broar byggdes och jag blir så lycklig varje gång jag möter människor som öppnar dörrarna och ser möjligheterna. Tillsammans är stark!


Förutom detta har vi 4 till projekt som är nya och i rullning. Detta hände under september .. jag är jätteglad och TOKLÄNGTAR efter oktober. Då händer ännu mer skoj.

Det här ÄR kärlek i sin renaste form. Människor som stöttar, hjälper och agerar. Tänk att vi gör det här, tillsammans. I Söderhamn. 
Så oerhört vackert.

Kärlek till er alla // Anna

RSS 2.0