Överläkaren

 
 
Jag har världens bästa läkare .. han är överläkare .. imorsse kände jag att det här går bara inte längre. Jag tillhör skaran som tror att saker & ting löser sig .. alltid, men imorsse ringde jag till min överläkare för jag var rent ut sagt desperat.
 
Jag: Hej, det är Anna .. har du patient?
 
Överläkaren: Hej på dig! :)  nej, jag är mellan två ronder, så jag har några minuter över - kör!
 
Jag: Jag är skitdålig .. sockret löper fullständigt amok .. jag har bildat ketoner. Jag är tungandad mellan varven .. det är ett helvete att ta sig upp på morgnarna ,, febertoppar, huvudvärk .. jag måste få ta blodprover och hitta felet innan jag blir tokig. Jag mäktar inte med jobbet, stupar innanför dörren varenda dag när jag kommer hem. Det här går bara inte längre ..
 
Överläkaren: Men du .. jag fixar blodproverna .. stick upp till specialistmottagningen efter lunch, när jag ändå har dig där tar vi HBA1c och lite andra prover också - jag kommer dit själv på eftermiddagen .. ta proverna och vänta i väntrummet så kommer jag & hämtar dig och tränger in dig mellan ngt av mina besök .. så får jag kolla upp dig.
 
 
Sagt och gjort ..
 
 
 
7 rör med blod och ett äkarbesök senare .. så vet jag nu varför jag varit och är så extremt hängig ..
 
 
Lunginflammation och det får man antibiotika för .. jag har tagit en .. så fort jag hämtade ut dem .. nu blir det sova .. är trött men så tacksam ..
 
 
 
 
Jag har världens bästa läkare .. han är överläkare .. men det är inte därför han är världens bästa. Det är han, för att han arbetar med ett av de noblaste yrken jag kan tänka mig - han har vigt sitt liv åt att hjälpa  sina medmänniskor med att få vara friska, och när de är sjuka så finns han där för att hjälpa & stötta i en vardag som inte alltid ter sig rosenröd för hans medmänniskor ..  det bästa med honom är att han faktiskt står för dem mjuka värdena i livet.
 
Det är fint.
 
 
 
Kärlek // Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0